Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El cinema d'estiu arriba a Vilamarxant durant els mesos de juliol i agost

Vilamarxant:
El diumenge, 7 de juliol,  va començar el cicle estival amb la pel·lícula "Mamma Mia! Una y otra vez", dirigida per Ol Parket i que compta en el seu repartiment amb Amanda Seyfried, Lily James, Meryl Streep, Andy García, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Colin Firth, entre altres.

Els amants dels musicals tenen l'oportunitat de passar un bon rato amb esta cinta, que es projectarà a les 22.30 hores en la Replaça, i que serà totalment gratuïta.

"Ralph rompe internet", el 14 de juliol; "Campeones", el 28 de juliol; i "Aquaman", el 4 d'agost, seran les altres pel·lícules que es projectaran durant l'estiu perquè la ciutadania puga vore el millor cinema al costat d'amics i familiars sense eixir de Vilamarxant.
Les cadires per a presenciar les diferents pel·lícules correran a càrrec de l'Ajuntament de Vilamarxant, que desitja fomentar la interrelació entre totes les persones del municipi amb activitats obertes a tots els públics.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon