Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Comencen les lligues d'estiu de pàdel i futbol sala de Vilamarxant

Vilamarxant:.-

En el campionat de futbol sala, l'organització ha previst una competició dividida per categories segons l'edat dels participants. Cadets, infantils i sèniors demostraran les seues capacitats sobre la pista.
En categories menors, han confirmat la seua participació un total de set equips, mentre que en sènior jugaran sis conjunts que buscaran la seua classificació en una lliga per a la final, que es disputarà el 26 de juliol.
D'altra banda, la competició de pàdel es dividirà en sènior A i sènior B segons el nivell de joc. En el nivell A, es disputarà una fase de grups de tots contra tots i segons la classificació se celebraran una sèrie de encreuaments que acabarà per determinar la final del pròxim 27 de juliol.
Mentrestant, en el nivell B, només existeix un grup únic de joc en el què les quatre millors parelles es jugaran el passe a la final del 26 de juliol en els emparellaments de semifinals.


Fuente -Creative Commons
Vilamarxant
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon