Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Un abocador il.legal a Vilamarxant investigat per la policia local

Després de les denúncies de les persones residents en la zona, els agents de la policia municipal van investigar sobre els fets per a trobar als possibles culpables.

De fet, tant la Policia Local com els tècnics de l'Ajuntament han analitzat les diferents deixalles de la zona per a trobar a la persona o persones responsables i, d'esta forma, iniciar el procediment sancionador.

Esta infracció per atemptar contra el medi natural pot comportar una sanció de fins a 30.000 euros. A més, el cost de les actuacions per a restaurar els danys provocats en el medi natural també podria ser a càrrec de la persona infractora.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :