Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un abocador il.legal a Vilamarxant investigat per la policia local

Després de les denúncies de les persones residents en la zona, els agents de la policia municipal van investigar sobre els fets per a trobar als possibles culpables.

De fet, tant la Policia Local com els tècnics de l'Ajuntament han analitzat les diferents deixalles de la zona per a trobar a la persona o persones responsables i, d'esta forma, iniciar el procediment sancionador.

Esta infracció per atemptar contra el medi natural pot comportar una sanció de fins a 30.000 euros. A més, el cost de les actuacions per a restaurar els danys provocats en el medi natural també podria ser a càrrec de la persona infractora.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon