Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Pimes, Emprenedors i Autònoms de quatre comarques es reuneixen en 'Focus Pime i Emprendedoria' de Llíria

Pimes, emprenedors, autònoms i professionals es donaran cita aquest dimecres, dia 5, en l'esdeveniment Focus Pime i Emprenedoria Camp de Túria, Camp de Morvedre, Els Serrans i el Racó d'Ademús, organitzat per CEEI València en col·laboració amb la Mancomunitat Camp de Túria.

Es tracta d'una trobada empresarial gratuïta que tindrà lloc de 9 a 14 hores, a l'Edifici Multiusos de Llíria. La inscripció pot realitzar-se online, en www.focuspyme.es

La jornada s'iniciarà amb una xarrada de Carlos Mínguez, director de relacions externes de GFK, qui analitzarà el comportament del consumidor als nostres dies, en un món digital en el qual avancen l'economia col·laborativa i els clients omincanal.

Posteriorment, tindrà lloc una taula redona en la qual empresaris i professionals parlaran sobre la presència de la dona en sectors tradicionalment masculins, el relleu generacional, el paper de les noves tecnologies en l'obertura cap a nous mercats i el binomi tradició-innovació. En ella participaran Reyes Vila, directora comercial en Ferros La Pobla; Federico Félix, CEO Helados Estiu; Sergio Bautista, gerent i soci fundador de SH Levante, i Ricardo Lop, propietari de Aceros de Hispania.

Finalment, tancarà l'esdeveniment José Enrique García Llop, director de creativitat i innovació en Equipo Humano, amb un taller experiencial i pràctic sobre creativitat i talent aplicat al món empresarial i de l'emprenedoria.

Paral·lelament a les ponències hi haurà una mostra d'empreses i institucions de les quatre comarques implicades en aquest esdeveniment.

Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria i la pime, i compta amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon