Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria participa en el programa contra la violència de gènere “Más seguras, más iguales”



A través de l'Àrea d'Igualtat, Llíria ha participat en el programa "Más seguras, más iguales", homologat per l'Institut Valencià d'Administració Pública (IVAP) i finançat pels fons del Pacto de Estado contra la Violencia de Género, que perseguix l'erradicació d'esta problemàtica social. 

Este programa formatiu estava dirigit a diferents col·lectius locals, entre els quals es troben la Policia Local, la Guàrdia Civil, els serveis socials, els centres educatius i el personal de l'àmbit sanitari. A través de les diferents sessions, les persones participants han estudiat el fenomen social de la violència de gènere des de les seues diferents dimensions, han realitzat una anàlisi del marc legislatiu vigent i han aprés mesures de protecció, procediments d'actuació i pautes d'acompanyament.
La formació rebuda, impartida per les juristes i expertes en igualtat Ana Julián i Elisa Iniesta de Equality Momentun, permetrà la formació d'una mesa local en matèria de violència de gènere, l'equip multidisciplinari del qual serà l'encarregat de redactar un protocol coordinat d'actuació des de l'àmbit públic.
Amb estes mesures, es podrà establir una xarxa d'intervenció integral que garantisca una major prevenció de la violència contra les dones, així com una millor atenció a les dones en situació de maltractament i, també, als seus fills i filles. Finalment, la taula local realitzarà un seguiment exhaustiu sobre la manera de combatre la violència de gènere en el municipi.
El programa "Más seguras, más iguales" està finançat pels fons del Pacto de Estado contra la Violencia de Género i està homologat per l'Institut Valencià d'Administració Pública (IVAP). De moment, altres nou localitats de la Comunitat Valenciana s'han sumat a esta iniciativa amb l'objectiu d'avançar en la seua comesa d'erradicar la violència masclista.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon