Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria, Marines, Serra, Riba-roja, Benissanó, Olocau i L'Eliana tenen ja alcaldíes socialistes

Total set alcaldíes i en cada cas d'una formai, però en tots tindran la vara de comandament de l'alcaldia.
Total set alcaldíes i en cada cas d'una formai, però en tots tindran la vara de comandament de l'alcaldia.

El cas de Llíria és el més complicat perquè les negociacions i tibantors han portat al fet que hagen d'alternar-li-la per meitats amb COMPROMIS  (els 2 primers anys el PSPV - Manuel Civera, i els 2 últims COMPROMIS, Joanma Miguel).


A Serra ha vingut com a conseqüència del pacte que ha realitzat la socialista Alicia Tusón amb els tres regidors de Unides per Serra que encapçala Carlos Montalbán d'Esquerra Unida).

Riba-roja tindrà la vara de comandament el socialista Robert Raga que amb la seua majoria absoluta no ha necessitat pactar amb cap dels altres grups d'esquerres, per la qual cosa els quatre anys de legislatura els exercirà en solitari el PSPV.

L'Eliana amb Salva Torrent al capdavant ha portat novament als socialistes a les antigues majories absolutes de Tarassona i Jose Maria Ángel. L'Eliana serà governada durant aquests quatre anys en solitari pels socialistes - amb els seus 9 regidories-  deixant en l'oposició al PP amb 6 i *COMPROMIS i C's amb una regidoria cadascun

A Benissanó la molt suficient majoria absoluta dels socialistes, encapçalats per Maria Amparo Navarro, l'obtenció de 7 regidors del total de 11, converteixen el municipi en l'únic en el qual el bipartidisme segueix complet. Governa el PSPV i en l'oposició els 4 regidors del PP amb Maria Castellano de cap de llista.

A Olocau, Antonio Ropero amb la seua majoria també molt absoluta  per tercera vegada obté l'alcaldia. Deixa al regidor del PP i a un altre de COMPROMIS en l'oposició.

Finalment a Marines, Lola Celda (PSPV.PSOE) té la vara de comandament durant aquests quatre anys de legislatura optant també, si així ho estima a reproduir la seua situació en la Mancomunitat, si la composició ho permet. En l'oposició queden 3 regidors del PP i 1 de COMPROMIS.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon