Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana: Cinc Segles de Música clausura la temporada aquest dissabte a la Torre del Virrei amb “Muito obrigado”


AGR Nonet Grup, amb Perico Sambeat i Esther Andujar com a artistes convidats, seran els encarregats de tancar el cicle amb obres d'Antonio Carlos Jobim.

La temporada 2018-2019 del festival Cinc Segles de Música tanca un any més en l'escenari de la Torre del Virrei, aquest dissabte 29 a les 22.30, fonent-se amb el certamen Estiu a la Torre, que va arrancar el passat 8 de juny. Amb aquest de clausura seran 8 els concerts que ha oferit el festival al públic en el seu habitual recorregut per diversos escenaris de l'Eliana, des d'el mes d'octubre passat fins ara.

Per al comiat, l'organització del festival ha volgut acostar-se de nou al jazz, en aquest cas fusionat amb les músiques de referència de l'autor de les obres del repertori, el brasiler Antonio Carlos Jobim. Aquestes referències no són unes altres que Claude Debussy, Héctor Villa-Lobos i fins i tot autors de la música popular brasilera, bossa nova i samba, com Vinicius de Moraes, amb el qual va tindre l'oportunitat de treballar en la composició de grans èxits que van cantar Ella Fitzgerald o Frank Sinatra.

Els intèrprets que faran possible aquest comiat de temporada són una garantia de qualitat musical: AGR Nonet Grup és una formació composta per la unió de la secció rítmica del quartet de jazz i el quintet de vent-fusta. Un total de nou músics de formació clàssica, procedents del grup Illana, als quals cal sumar la intervenció de Perico Sambeat (saxos) i Esther Andujar (veu) com a artistes convidats.

Les entrades per al concert estan a la venda de forma anticipada en la web municipal elientrada.es, al preu de 10 euros la general i 8 la reduïda.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon