Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El CEIP Sant Josep de Serra recapta 3000 € en la III Marxa Solidària contra el càncer

Durant la III Marxa Solidària contra el Càncer organitzada pel CEIP Sant Josep de Serra i l’AMPA del centre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Serra, s'ha aconseguit recaptar un total de 3.000 €. Amb el lema “Posa’t en marxa contra el cáncer”, la caminata s’ha celebrat hui de matí pels carrers d’aquesta localitat del Camp de Túria. 

En l’acte han participat la totalitat dels 190 alumnes del centre i el professorat i ha mobilitzat unes 400 persones entre familiars d’alumnes, membres de col·lectius locals i d’altres organitzacions i veïns del municipi. L’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, i la regidora d’Educació, Laura Revert,  també han estat presents a la marxa mostrant així “tot el suport” del municipi a aquestos tipus d’iniciatives. La caminata també ha rebut el recolçament i ajuda de pràcticament tot el comerç i empreses locals.

Durant la marxa, els alumnes han portat globus de color rosa simbolitzant l’esperança i globus de color negre que simbolitzaven el càncer. L’acte acabat al patí de l’escola on s’ha llegit un manifest, i s’han soltat els globus rosa en senyal d’esperança i s’han punjant els negres, simbolitzant la victòria sobre l’enfermetat. 

Al final de l’acte s’ha fet el lliurament dels diners recaptats, 3.000 € entre anunciants, rifes, donatius anònims, tómbola solidària i vidrioles. En esta tercera edició s’han destinat 2000 € a l’AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer) que ha replegat la presidenta de la Junta Local Contra el Càncer, Neus Navarro. Els 1000 € restants s’han entregat a Laura Navarro, membre d’Aspanion Valencia. 

Vicent Nieto, director del CEIP Sant Josep de Serra, ha aprofitat l’acte per expressar l’agraïment a totes les persones que han col·laborat en el bon desenvolupament de la marxa. Amb la caminata es pretén sensibilitzar a la comunitata educativa sobre la malaltia i tanmateix recaptar fons per a projectes d’investigació. L’acte vol fer un reconeixement públic a tanta gent que lluita dia a dia contra esta malaltia. 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon