Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Regidores i regidors de totes les legislatures es van reunir a L'Eliana commemorant 40 anys d'ajuntaments democràtics.

Dilluns passat 6 de maig, la nova sala del Centre Sociocultural va acollir un acte de celebració pels ajuntaments democràtics, un homenatge als regidors i regidores que han format part dels primers 40 anys de la democràcia local. Així, l'esdeveniment va reunir regidors, familiars i polítics les diferents legislatures a fi de reivindicar la seua voluntat de servei públic i el treball realitzat per l'Eliana.   

En l'acte es va voler posar en valor els avanços que els ajuntaments democràtics han propiciat en matèria social, política i econòmica. A més, es van plantejar els nous reptes que els representants polítics actuals hauran d'abordar de forma compromesa: la sostenibilitat i l'entrada en la societat de la informació i el coneixement.

A continuació, es va procedir al lliurament de commemoracions a tots els regidors i regidores que han format part del consistori des de 1979 fins a l'actualitat, alguns d'ells representats actualment pels seus familiars. També es va reconéixer de forma especial als quatre alcaldes que l'Eliana ha tingut des de l'arribada de la democràcia: Lluís Escrivà, Vicent Tarrazona, Josep Maria Àngel i Salva Torrent.   

En paraules de l'Alcalde, Salva Torrent: “Amb aquest acte pretenem no solament homenatjar els regidors, també a les seues famílies, perquè la labor política ens fa renunciar a molts aspectes de la nostra vida privada, i els familiars també realitzen un gran esforç en eixe sentit”.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :