Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Ajuntament de Llíria convoca la quinta edició del certamen de relats curts ‘Pascual Enguídanos-George H. White’

Les obres es poden presentar fins al 31 de juliol 
L’Ajuntament de Llíria, a través de la Regidoria de Cultura, convoca la quinta edició del certamen de relats curts en castellà i valencià ‘Pascual Enguídanos-George H. White’, amb l’objectiu de fomentar i promoure la creació literària.

El termini presentació d’obres està obert fins al 31 de juliol, a través del correu electrònic publicaciones@lliria.es. Hi podran participar les persones majors de 18 anys, residents a la Comunitat Valenciana, i que no hagen estat premiades en una edició anterior del concurs.

Cada participant podrà presentar únicament una obra inèdita, la temàtica de la qual serà l’aventura en qualsevol gènere o modalitat. L’obra podrà estar escrita bé en castellà, bé en valencià; amb una extensió d’entre cinc i quinze planes.

Com en les edicions anteriors, hi haurà dos categories: una per als relats en castellà i altra per a les obres escrites en valencià. En cadascuna de les modalitats, es repartirà un guardó valorat en 800 euros, i un finalista, que rebrà un premi de 400 euros.

Les bases del concurs es poden consultar en la web municipal.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon