Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona es converteix en referent del Parkour i el Skate a Camp de Túria

La Escola Skateboarding València Club i l’Associació Parkour València estrenen les instal·lacions  de la Pobla de Vallbona amb dues exhibicions del os màxims representants de la Comunitat Valenciana. Els dos clubs més importants de València han realitzat una demostració de les possibilitats de les noves pistes de cara a posar en marxa les escoles esportives en el municipi.

En l'exhibició de Skate han participat Álex Guerrero, director de l'escola de València, així com patinadors com Lucas Amador i Elvira Galera que participaran en les pròximes Olimpíades de Tòquio 2020.

Guerrero ha assenyalat la col·laboració mantinguda amb l'ajuntament en el disseny de la instal·lació. “La pista té moltes altures i és adequada per a totes les edats i nivells, des d'iniciació, intermedi i expert. A més compta amb dues modalitats: street i rampa. La part ovevert serà molt divertida ja que és una grandària molt assequible i engloba també molts nivells. Té una línia per a patinar agradable i ràpida” ha destacat Álex Guerrero. A més ha resaltat que el fet que la pista estiga en un poliesportiu permetrà un major cuidat que quan estan en carrer i amb un ambient més sa”.

Per la seua part l'exhibició de Parkour ha comptat amb Facundo Regalini qui ha destacat que les  instal·lacions han sigut dissenyades també en col·laboració entre els arquitectes municipals i l’associació de Parkour València. Això facilita que complisca amb totes les necessitats de la pràctica esportiva i de tots els nivells. Regalini destaca que els nivells estan pensats per a progressar sense necessitat d'haver de canviar d'instal·lacions. A més assenyala la voluntat de normalitzar aquest esport i abandonar la imatge de risc que porta associada al situar-se en un entorn esportiu.

Des de l'Ajuntament s'ha decidit posar en marxa les dos escoles esportives per a donar resposta a la demanda dels joves del municipi que sol·licitaven instal·lacions d'aquestes característiques. En aquest sentit, la regidora d'esports, Iris Marco, ha destacat la bona resposta que ha tingut la iniciativa amb una gran afluència a les exhibicions i l'interés mostrat a poder practicar Skate i Parkour en les noves instal·lacions.
Pista Parkour Pobla de Vallbona

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon