Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La Mancomunitat participa con a Jurat en els premis Fundadores Camp de Túria

L'acte se celebrarà en el Cowork_Vilamarxant dimarts que ve a partir de les 19.00 hores

 La Mancomunitat Camp de Túria participarà dimarts que ve com a jurat en els I Premis Fundadores Camp de Túria. La Directora del Departament de Promoció Econòmica, Ocupació, Esport i Joventut serà la representant de la Mancomunitat. Al costat de la institució supramunicipal també valoraran a les candidatures la Fundació Finnova, l'Associació d'empreses del polígon industrial, l'Associació Mestresses de casa i l'Associació de Comerciants de Vilamarxant.
Els premis Fundadores tracten de premiar i reconèixer a la Dona Emprenedora de Camp de Túria. Les interessades a participar poden fer-ho a través del següent enllaç https://www.fundadores.club/ i en https://www.finnovaregio.com
La participació en els Premis Fundadores Camp del Túria és gratuïta i finalitza dimarts que ve 6 de maig a les 14.00h.

Candidatures previstes:
--- FASE IDEA. Podran participar com a candidates als PREMIS FUNDADORES CAMP DEL TÚRIA 2019 en la fase IDEA dones empadronades en un municipi de la comarca Camp del Túria majors de 18 anys. La guanyadora tindrà un espai en Cowork_Vilamarxant durant sis mesos.

--- FASE STARTUP. Podran participar com a candidates als PREMIS FUNDADORES CAMP DEL TÚRIA 2019 en la fase STARTUP dones que lideren o treballen en una Startup la seu social de la qual estiga a la Comarca Camp del Túria, també podran inscriure's dones en règim d'autònomes. Es premiarà a la guanyadora amb 500€ en anuncis de Google.

--- FASE EMPRESÀRIA. Podran participar com a candidates als PREMIS FUNDADORES CAMP DEL TÚRIA 2019 en fase EMPRESÀRIA dones que lideren o treballen en una Empresa la seu social de la qual estiga a la Comarca del Camp del Túria, també podran inscriure's dones en règim d'autònomes. Un xec acceleració de Fundació Finnova valorat en 5.000€ serà el premi que reba la guanyadora.

L'acte començarà a les 19.00 hores amb unes paraules de la presidenta de Fundadores, Lola Bordás. Posteriorment es presentaran els projectes finalistes. A les 20.15 hi haurà un Talk de AskBorja de Finnova i després d'ell es lliuraran els premis. A les 20.45 se servirà un aperitiu networking.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :