Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

III Trobada de Famílies Diverses organitzat per MIRALL Camp de Túria, a l'Eliana 19 de maig

El pròxim dia 19 de maig i un any més diferents Entitats LGTBI, Familiars i d'altres Entitats Socials que lluiten a favor del col·lectiu es reuniran per a promocionar i donar a conèixer les activitats i propostes que cadascuna al seu àmbit, realitzem a favor dels drets LGTBI.

L'acte tindrà lloc a L'Eliana, en horari de 10:00h a 14:00h. Durant la jornada hi hauran ponències i taules rodones per a tractar l'actualitat del col·lectiu, i també hi hauran tallers i conta-contes per als menuts.

A l'acte hi-hauran diferents secretaries i secretaris LGTBI de partits polítics, i contarem amb la presència del Director General de la Agencia Valenciana d'Igualtat en la Diversitat i de la Diputada d'Igualtat Provincial, Isabel Garcia. A més, Toño Adab, Director de l'Observatori Valencià contra la LGTBIfòbia, tractarà de donar dades sobre les agressions LGTBIfòbiques patides durant el darrer any.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon