Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Arantxa Torres serà la candidata de la llista de Riba-roja-Pot a l'Ajuntament

Divendres passat Podem Riba-roja va celebrar l'acte de presentació de la candidatura per a les pròximes eleccions municipals en el saló d'actes de l'ADL del municipi.

El partit renova llesta, sent enguany la candidata a l'alcaldia una dona, Arantxa Torres, qui es converteix en el cap de llista durant els pròxims 4 anys segons els resultats de les primàries que la formació va realitzar el mes de febrer passat.

L'actual regidor Rubén Ferrer cedeix així pas com bé va dir a noves generacions,  “perquè a diferència d'altres formacions, en Podemos no es naix polític, es creix, es reprodueix i es mor sent polític” va presentar  a Arantxa Torres com una persona que decideix participar en política "únicament per servei al ciutadà ja que té la seua formació com a Enginyera i el seu lloc de treball en l'administració pública".

En l'acte va participar Fabiola Meco, diputada en les Corts Valencianes en l'anterior legislatura i que no ha estat presentada per a la nova, qui va voler ressaltar la importància que cada vegada participen més dones en política ja que continuen sent minoria en les institucions.

Per la seua part l'actual candidata a l'alcaldia de Riba-roja va declarar que és necessari entrar amb força a l'ajuntament perquè es donen en el municipi canvis reals amb un govern que col·loque als seus veïns en el centre. Va destacar la importància de la igualtat en tots els seus àmbits, va mostrar la seua preocupació pel medi ambient i va recordar als assistents el bon fer dels actuals regidors de Riba-roja Pot en l'actual legislatura, treball que queda reflectit en l'última edició de “La Circular".

La candidata va presentar a l'equip amb qui treballarà braç a braç la pròxima legislatura, dels qui va destacar ser gent honrada, treballadora i humana. 

Per a finalitzar l'acte es va obrir un temps de precs i preguntes, on van participar els veïns assistents a l'acte, mostrant la seua preocupació per diferents assumptes.


La llista

Candidatura núm. 4: PODEMOS/PODEM-RIBA.ROJA PUEDE (PODEMOSRIBA-ROJAPOT)
Titulares
1. ARANTXA TORRES MACÍAS
2. MARISA RODRÍGUEZ PLANAS
3. ALBERTO GALLEGO NÁJERA
4. PEPI MORÓN BOSCÁ
5. JOSÉ SALVADOR GALINDO ALBA
6. CONCHA NOGUERA PUCHOL
7. ANDRÉS FERNÁNDEZ MÁRQUEZ
8. ELOÍSA MACÍAS MARTÍNEZ
9. CRISTIAN GARCÍA SÁEZ
10. ISABEL GALINDO BRICEÑO
11. ANTONIO CHECA PALAGUERRI
12. MARÍA CARMEN CERVERA NAVARRO
13. HERMINIO FERNÁNDEZ MARTÍNEZ
14. MARÍA MERCEDES MÁÑEZ POVEDA
15. VICENTE SILVENTE SORIANO
16. JOSÉ GONZÁLEZ VILLALBA
17. INÉS COLL GIMENO
18. ENRIQUE BOSCH MARCH
19. ANAÏS MARTÍNEZ GONZÁLEZ
20. ENRIQUE ARRUE VIVES
21. JOSÉ DOMÉNECH DOMÉNECH
Suplentes
1. ESTRELLA GONZÁLEZ PÉREZ
2. MANUEL MEDINA GIMÉNEZ
3. RUBÉN FERRER PÉREZ

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon