Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

UNIDES PODEM-ESQUERRA UNIDA ha presentat la seua candidatura municipal a Bétera davant de més de cent persones

Han presentar "un projecte municipal que assenyala com a principals  objectius,: el feminisme; la societat pensada en Verd i  apostant per la Joventut, la Cultura, i un projecte de solucions a les urbanitzacions de Bétera. El programa no oblida les polítiques destinades al benestar animal i a impedir el seu maltractament."

En el Saló de Plens i amb  la presència de destacats representants de Podem i d'Esquerra Unida  que van vindre a Bétera a donar suport a la  confluència de les dos organitzacions. 

La llista d'Unides Podem - Esquerra Unida de Bétera anirà encapçalada per l'actual regidor  Augusto Sevilla (PODEM), sent el segon Luis Poveda (EUPV), el tercer lloc ho ocuparà la Secretària General de Podem Bétera Rita Teixidó i el quart  Marcos Ventura (EUPV).  La llista la tanca una persona històrica (Niceta) que amb aquest gest vol mantindre el fil roig i hui també morat que conformen la confluència de Podem i Esquerra Unida a Bétera.

La asistencia que s'ha vist al Saló de Plens mostra l'expectació que la confluència de les dues forces està tenint a Bétera. Els candidats i candidates van apostar per enfortir la seua candidatura per a mantindre i aprofundir el necessari canvi a Bétera que es va iniciar el 2015 amb el govern progressista actual.

Van acompanyar als candidats de Bétera : Jaume Monfort (Diputat de PODEM), Marta Martin (d'ESQUERRA UNIDA d'Alboraia), Beatriz Gascó (Diputada de PODEM)

La confluència va recordar que els divendres continuen acabant el seu programa i tenen obertes les portes del seu local per a col·laboració a aquells veïns i veïnes que vulguen col·laborar.
Candidats municipals




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon