Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

"L'ESQUERRA" de Riba-roja celebren un acte per la República el 12 d'abril


Esquerra Unida i Esquerra Republicana es presentaran en coalició sota el nom de l'ESQUERRA a Riba-roja de Túria, el cap de la llista i actual regidor i membre de l'equip de govern Rafa Gómez  intervendrà en un gran acte per la República el proper 12 d'abril.


Va ser precisament en el que era la seu d'Esquerra Unida ( L'Ateneu), on es va signar el Pacte que va permetre en el 2015 constituir un govern progressista a l'alcadía i govern de Riba-roja de Túria i aquell pacte es va conéixer com el Pacte de l'Ateneu.

En aquestes eleccions Esquerra Unida i Esquerra Republicana "volen dotar de la força necessària a un nou govern d'esquerres en el Consistori".

L'acte per la República tindrà la presència de la també candidata a les eleccions del 28A, Roser Maestro (Unides Podemos) i a Josep Barberá. (ERPV)

Finalment i abans del sopar de germanor actuaran "Cors de veus del Túria i Kela"

Serà en el Col·legi Cervantes a les 19 hores 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon