Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

"L'ESQUERRA" de Riba-roja celebren un acte per la República el 12 d'abril


Esquerra Unida i Esquerra Republicana es presentaran en coalició sota el nom de l'ESQUERRA a Riba-roja de Túria, el cap de la llista i actual regidor i membre de l'equip de govern Rafa Gómez  intervendrà en un gran acte per la República el proper 12 d'abril.


Va ser precisament en el que era la seu d'Esquerra Unida ( L'Ateneu), on es va signar el Pacte que va permetre en el 2015 constituir un govern progressista a l'alcadía i govern de Riba-roja de Túria i aquell pacte es va conéixer com el Pacte de l'Ateneu.

En aquestes eleccions Esquerra Unida i Esquerra Republicana "volen dotar de la força necessària a un nou govern d'esquerres en el Consistori".

L'acte per la República tindrà la presència de la també candidata a les eleccions del 28A, Roser Maestro (Unides Podemos) i a Josep Barberá. (ERPV)

Finalment i abans del sopar de germanor actuaran "Cors de veus del Túria i Kela"

Serà en el Col·legi Cervantes a les 19 hores 


Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :