Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Acord Territorial d'Ocupació tracta de conèixer, a peu de carrer, l'estat actual de les empreses i comerços del Camp de Túria

Es reinicien les prospeccions als Polígons Industrials i comerçosde la comarca

L'Acord Territorial d'Ocupació Camp de Túria ha reiniciat en els últims dies la prospecció empresarial i comercial. Entre moltes altres actuacions posades en marxa, el Acord tracta de conèixer, a peu de carrer, l'estat actual de les empreses instal•lades al Camp de Túria.

Per aquest motiu, el personal tècnic es desplaça per a visitar in situ les empreses dels polígons industrials i els comerços dels municipis, i a través d'una xicoteta enquesta conèixer les seues necessitats de formació i de qualsevol altre tipus. Al mateix temps se'ls informa de tots els serveis que es presten des de la Mancomunitat Camp de Túria i que poden aprofitar. A més de l'organització de jornades, tallers i trobades comarcals l’Acord ofereix els serveis de Mentoring i Coaching a empresaris i comerciants.

Durant aquests dies, les tècniques i tècnics de l’Acord han visitat empreses instal•lades en el Polígon Industrial l’Oliveral de Riba-roja de Túria a més dels municipis de Gátova i Olocau.

Des que l'any 2017 es va posar en marxa l'Acord Territorial d'Ocupació amb la col•laboració de Labora, s'han prospectat 2.358 empreses i comerços dels municipis que componen la comarca, on s'han arreplegat més de 1.500 enquestes. Una xifra que augmentarà al llarg d'aquest 2019 gràcies al treball que s'està duent a terme en Acord.
Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :