Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Joan Manuel Miguel candidat per COMPROMIS-MOVE per a Llíiria a les eleccions del 26 de maig

En la llista repeteixen els actuals regidors

L'acte d'obertura de la campanya electoral de les generals i autonòmiques celebrat ahir a Llíria va servir per a revelar la candidatura completa de Compromís-Move a les municipals del pròxim 26 de maig.

En la llista encapçalada per Joanma Miguel, candidat a l'alcaldia de Llíria, repeteixen en els llocs d'eixida tots els actuals regidors del grup municipal Compromís: Elena Jiménez, de MoVe; que es manté com a número dos; Paco García, actual portaveu, que passa al número tres; Vallivana Murgui, de quatre; Mariz Cruz García, de *ove; i Empar Llàcer.

Tots ells van participar en l'acte abrigallant al candidat a la alcadía, que va explicar les seues motivacions per a acceptar el repte: “L'estima pel meu territori, per la meua ciutat, Llíria, i la il·lusió de convertir-la en una ciutat mediterrània, dinàmica, emprenedora, amb identitat, segura i amb vida als carrers i bullici, però respectuosa amb tots i totes. Una ciutat on els nostres fills i filles desitgen treballar, viure i tindre futur”.

A més va recalcar que “no ens podem permetre perdre 20 anys més, Llíria necessita una actuació de revitalització urgent i a fons . No podem continuar sent la Llíria dels pegots, de les actuacions sense planificar. Hem de crear un pla director de necessitats, hem de planificar a 15 anys i si no som capaços de resoldre els problemes, de tancar-los, aquests continuen latents i no podem centrar-se en altres anous. No podem avançar com a poble si no sabem el que volem ser”.

Els cinq primers de les llistes:

Joan Manuel Miguel León
Elena Jiménez Garrido
Francisco J. Garcia Latorre
Vallivana Murgui Ortega
Mari Cruz García Pedrero
Empar Llàcer Sanchis

* Creative Commons

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :