Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Verds de L'Eliana presentaran la candidatura municipal el proper 15 d'abril a la cafetería de Lidora

Presenten com a candidata a l'Alcadía a Pura Peris

 Convoquen a veïnes i veïns, entitats i associacions del món civil, social i cultural de l’Eliana, "per la present volem convidar-vos a la presentació de les persones que composen la candidatura de ELS VERDS/LOS VERDES per les properes eleccions municipals que es celebraran el proper 26 de maig. 

Volem que ens conegueu de prop, a poc a poc, i per això en aquesta primera ocasió esperem poder contar-vos algun tret i aficions de cadascuna de les persones de la llista electoral i iniciar conversa amb totes les persones que hi ens vulgueu acompanyar, gaudint d’un xicotet aperitiu. 

Aquest esdeveniment, en el qual ens acompanyarà el Portaveu de la Federación de Los Verdes i candidat a l’alcaldia de Gandia Joan Francesc Peris, tindrà lloc el proper 15 d’abril a les 19.30 en la cafeteria de Lidora, carrer Palacio.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon