Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

40 anys de les primeres eleccions municipals. Llíria celebra l'aniversari



Una taula redona d’alcaldes i l’entrega de les Medalles i Distincions d’Honor serviran per fer un homenatge a totes les corporacions locals des del 1979

El 3 d’abril del 1979, els municipis espanyols van viure les primeres eleccions municipals de l’època democràtica. 40 anys després, la ciutat de Llíria commemorarà esta efemèride amb dos actes d’homenatge que pretenen recordar i reconèixer el treball de les diferents corporacions locals que han treballat per la ciutat des del 1979.

Segons el regidor de Cultura, “estos dos actes serviran per celebrar les quatre dècades d’ajuntament democràtic de Llíria i perquè la ciutadania conega de primera mà les eventualitats que han tingut que sortejar els diferents equips de govern de la ciutat”.

En la vesprada de divendres, l’edifici Ca la Vila acollirà, a partir de les 19.30 hores, una taula redona d’alcaldes, a la que han sigut invitats tots els primers edils de la localitat des del 1979. El seu testimoni servirà per comprovar, des de diferents punts de vista, l’experiència de encapçalar un govern municipal.

Al dia següent, el dissabte 6 d’abril a les 12 hores, se celebrarà l’homenatge a les diferents corporacions locals a l’edifici Multiusos, amb l’entrega de la Medalla d’Honor als set alcaldes i a l’única alcaldessa de la localitat. En addició, esta distinció es lliurarà a totes les persones de Llíria que hagen sigut diputades en els parlaments autonòmics o nacionals i a aquelles que hagen estat designades, per desenvolupar un lloc com a alt càrrec, als governs autonòmics o estatals.

A més, durant l’acte, l’Ajuntament de Llíria també concedirà la Distinció d’Honor de Llíria a totes les persones que han ocupat l’acta de regidor durant les deu legislatures municipals i que ja no estan en actiu.

La gala dels 40 anys d’ajuntaments democràtics estarà oberta a tota la ciutadania i, per descomptat, estarà acompanyada per música, gràcies a la participació d’un grup conformat per membres del professorat del Conservatori Municipal de Llíria.







Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon