Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Serra convoca el IV Concurs de fotografia ambiental Pascual Navarro

L’Ajuntament de Serra convoca el IV Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro amb la finalitat de promoure els valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural.


El concurs és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del nostre municpi que va  faltar l’abril de 2017.

La temàtica del concurs serà la primavera al parc natural de la Serra Calderona i les imatges que es presenten al concurs haruan de ser inèdites i originals. Cada participant podrà presentar fins a dos treballs. El termini de presentació de les obres començarà el 11 de març i acabarà el 25 del mateix mes. Els originals hi ha que remetre-los al correu electrònic cultura@serra.es.

Les fotografies rebudes seran publicades al perfil institucional de l’Ajuntament de Serra a la xarxa social Facebook. Resultarà guanyador el treball que més m’agrada tinga durant els dies que estarà oberta la votació , del 26 de març al 4 d’abril. El 6 d’abril coincidint amb l’aniversari de l’òbit de Pascual Navarro es donaran a conéixer els premiats. Els premis consistiran en dos xecs regal per a gastar al comerç local. El guanyador rebrà un xec regal valorat en 70 euros i el finalista un de 30€.
Les bases del concurs estan exposades a la web municipal www.serra.es i a la web de turisme www.serratotnatura.com així com a les oficines de l’Ajuntament de Serra


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :