Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Eliana comença una campanya de gots reutilizables en Falles

Portaran lemes ecologistes i contra les agressions sexistes i se fomentarà també el reciclatge de vidre


Diferents àrees de l’ajuntament de l’Eliana s’han coordinat per a dur a terme una campanya que aglutina el missatge contra les agressions sexistes i el de la conscienciació mediambiental, tots dos orientats especialment als moments festius. Així, amb la col·laboració de les regidories de Medi ambient, Igualtat i Festes, l’Ajuntament facilitarà estes Falles gots de plàstic dur reutilitzables que porten d’una banda el lema “No és No, de festa sense agressions sexistes” i d’altra “A l’Eliana menys plàstic per a un millor planeta”. Són gots que es poden escurar i, després de la festa, continuar utilitzant-los a casa o a la faena, per exemple. 
 
Durant les Falles, l’Ajuntament fomentarà també el reciclatge d’envasos de vidre, conjuntament amb la Generalitat i l’entitat encarregada de la gestió de reciclat Ecovidrio. La iniciativa Recicla Vidre pretén conscienciar els ciutadans de l’Eliana sobre la importància de separar els residus. Els contenidors pròxims als llocs de festa estaran retolats i un equip d’especialistes mediambientals visitaran els casals per a informar dels beneficis del reciclatge. 
 
El vidre depositat als contenidors es recicla al 100% i en utilitzar-lo per a fabricar nous envasos no és necessària l’extracció de més matèria de la natura, cosa que evita l’erosió del sòl i la desforestació de l’entorn, a més d’estalviar energia i baixar l’emissió de CO2.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :