Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Verds de l'Eliana llancen una campanya participativa per a confeccionar el programa municipal

Ls propostes seran recollides fins al 5 d'abril per correu electrònic i, posteriorment es donaran a conéixer aquelles que tinguen un major consens

Aquesta comunicació forma part de la seua campanya de participació
Què t'agradaria llegir al programa electoral municipal? 

Participa en la confecció del programa d'Els Verds de l'Eliana

"En tots els processos electorals la mecànica habitual és que els partits presenten les seues línies ideològiques i les seues propostes d'acció en programes electorals que la ciutadania pot llegir. Se solen fer reunions sectorials amb entitats i associacions per donar a conèixer-les i es publiciten.

Els Verds de l'Eliana presentarem el nostre programa però volem que siga un document realment participat i, per construir-lo de manera col•laborativa,  obrim un període de recepció de propostes de la ciutadania per intentar inorporar-les al projecte comú.
Més enllà d'alguna proposta merament individual pensem en el bé comú, en quines accions     beneficioses per a totes les persones i les seues mascotes residents a l'Eliana haurien de ser prioritàries. Pensem quines accions podem oferir per cobrir les necessitats en totes les edats."

Com puc aportar la meua proposta?

"Participar és senzill només cal enviar la proposta mitjançant mail en el qual s'ha d'indicar si és una proposta individual o pertanyent a alguna entitat o associació i on amb unes breus línies s'expresse què motiva la prioritat de la proposta plantejada. A l’assumpte del correu cal indicar #confeccionaprograma #futurverd. Els mails als quals poden dirigir-se les propostes són:
verdsleliana@gmail.com, jovesverdsleliana@gmail.com"

Quan presentar les propostes?

"El procés de recollida de propostes estarà obert fins al dia 5 d'abril, inclusivament. L'equip de redacció valorarà totes les propostes rebudes per tal d'incorporar com a accions al programa electoral aquelles que hagen aconseguit un major consens i siguen coincidents amb els eixos programàtics dels verds - ecologisme, pacificisme, igualtat, diversitat, accessibilitat, benestar animal, sostenibilitat , processos assemblearis i democràcia de base -"
.
Amb posterioritat es donaran a conèixer aquelles que hagen obtingut un major consens.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon