Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El pressupost 2019 de la Mancomunitat Camp de Túria supera els 2,6 milions euros, prop del doble de 2018

"Es tracta de un pressupost més socials de la legislatura"

La Mancomunitat Camp de Túria ha aprovat el pressupost per a aquest 2019 que ascendeix a 2.621.268€, una xifra que quasi arriba a duplicar el pressupost d'aquesta institució supramunicipal per a 2018. Per a donar llum verda a aquests comptes s'ha comptat al ple extraordinari celebrat ahir amb els vots a favor dels representants de Benissanó, l'Eliana, Llíria, Olocau, Gátova, Serra, Marines i Vilamarxant; en contra han votat Benaguasil, Domeño, Casinos i La Pobla de Vallbona.

“Es tracta dels pressupostos més socials de la legislatura. Són ambiciosos i realistes, i en ells s'inclouen els nous serveis que es presten des de la Mancomunitat i que s'han anat incorporant gradualment des de l'any passat”, ha assegurat la presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda.

En aquest sentit, s'ha referit als serveis bàsics mancomunats que es presten en els 8 municipis de menys de 5.000 habitants; a la posada en marxa del Programa de Salut Mental; a la potenciació de l'Equip Específic d'Intervenció amb Infància i Adolescència, amb la incorporació de nous professionals; al servei de transport per a persones amb diversitat funcional de la comarca als centres de formació ocupacional, així com en matèria d'igualtat, al personal que s'incorporarà en aquest àmbit.

Igualment, ha destacat el Pla de Dinamització i Governança Turística del Camp de Túria, en el qual fins 2021, la Mancomunitat, la Generalitat Valenciana i la Diputació de València invertiran prop d'un milió d'euros.

Mª Dolores Celda ha recalcat que la major part del pressupost està destinat a l'àmbit dels serveis socials i promoció social, ja que “l'objectiu principal de la Mancomunitat és cobrir les necessitats dels municipis que la conformen, possibilitant que tots i cadascun dels nostres pobles puguen disposar de serveis que d'una altra forma no existirien o serien deficitaris”.

Condemna violència masclista
La presidenta de laMancomunitat ha començat el ple, com és habitual, amb la condemna dels assassinats per violència masclista que s'han produït al nostre país en el que portem d'any. Segons les xifres oficials, fins al 15 de febrer s'han produït al nostre país 9 víctimes mortals, 1 de les quals ha tingut lloc en la Comunitat Valenciana.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon