Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una nova edició del Concurs de Micro Relats TecnOK de la Macomunitat Camp de Túria

Dirigit a estudiants d’ESO de la comarca Camp de Túria

 La Mancomunitat Camp de Túria ha convocat la cinquena edició del concurs de micro relats Tecnok amb el qual es pretén promoure un ús adequat de les noves tecnologies i, al mateix temps, fomentar la creativitat i la utilització de la llengua escrita com a manera d'expressió.

El concurs, impulsat des de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat en el marc de les actuacions que es duen a terme en l'àmbit escolar, està dirigit a estudiants de secundària dels centres educatius dels 17 municipis del Camp de Túria.

Els premis estan dividits en dues categories: 1r nivell (1r i 2n d'ESO) i 2n nivell (3r i 4t d'ESO). La temàtica dels micro relats es basarà en una narració lliure sobre el bon ús de les noves tecnologies i els textos no hauran de superar les 125 paraules.

El termini per a participar en aquest concurs finalitza el pròxim 15 de març.

Exposició itinerant

Paral·lelament, durant aquest mes de febrer l'exposició “De què van les drogues, de què van els joves?” està recorrent alguns dels instituts de la comarca. A través de 20 cartells s'acosta informació sobre els diferents tipus de drogues i les alternatives que existeixen al consum. Del 18 al 22 de febrer, podrà contemplar-se al Prat, Llíria; i del 25 al 28 de febrer, en l'IES Les Rodanes, Vilamarxant. Prèviament, la mostra ha estat en els instituts Laurona de Llíria i en el de Benaguasil.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon