Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Presentació de l’Eliana com a eixida d’etapa de la Volta Ciclista a Espanya

La 5ª etapa de la Volta Ciclista a Espanya eixirà des de l’Eliana el 28 d’agost

L’etapa anterior transitarà per molts pobles de Camp de Túria, inclosa també l’Eliana

Si es repetixen les xifres de l’any passat, 189 països voran l’Eliana protagonitzant l’eixida d’una etapa de la Volta Ciclista a Espanya, amb una audiència estimada d’un milió i mig d’espectadors a Espanya i 400 milions arreu del món.

És una etapa molt atractiva ja que transcorrerà en continu ascens des dels 90 metres sobre el nivell del mar de l’Eliana fins els 1.950 de Javalambre, primer final en alt de la carrera d’enguany.  La primera pujada important de l’etapa són els 1.000 metres del port d’Alcublas.

A banda de l’espectacle dels esportistes professionals, la Volta també té un component festiu al voltant per a disfrutar en família. Hi ha la Fan zone, la caravana o la carrera júnior en la qual participen infants d’entre 12 i 13 anys dels col·legis de la zona. 

A l’acte de presentació han assistit el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, el director de la Volta, Javier Guillén, el director tècnic Fernando Escartín i l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, a més de diputats i regidors d’altres municipis relacionats amb la carrera d’enguany.

Salva Torrent ha destacat la gran afició que hi ha a la bicicleta en l’Eliana, com evidència el Ciclopasseig del 9 d’octubre que ja porta 31 edicions i últimament congrega vora 1000 participants. Referint-se a l’etapa de la Volta ha dit: “Farem moltes activitats i volem involucrar a tot el món de l’Eliana en els preparatius, amb il·lusió, amb alegria i amb l’orgull que suposa que hagen triat la nostra proposta per a un esdeveniment tan important”.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon