Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L’ajuntament de Serra ja té en marxa un punt de recàrrega elèctrica de vehicles

És el primer dins d’un parc natural i serà gratuït durant dos anys

L’Ajuntament de Serra ha ficat en marxa un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Es converteix en el primer punt de recàrrega pública dins d’un parc natural, el de la Serra Calderona, i un dels primers de la comarca del Camp de Túria. Amb esta actuació es reforça de nou el compromís de l’Ajuntament de Serra amb la sostenibilitat ambiental i la promoció d’energies més respectuoses amb el medi ambient.

La instal·lació es troba al carrer del Doraor, junt a la Casa de la Cultura. El servei és gratuït durant els dos primers anys. Es tracta d’un equip de càrrega semiràpida, de 44 kW, amb capacitat per servir la càrrega a dos vehicles de manera simultània. També disposa d’un endoll per a bicicletes i patins elèctrics. Per a la seua utilització els usuaris han de descarregar- se l’aplicació electromaps i donar-se d’alta com a usuari enregistrat.

“Este projecte naix del convenciment de l’equip de govern per apostar per energies més respectuoses amb el medi ambient. Tenim el primer punt de recàrrega dins d’un parc natural i som un dels primers municipis de la comarca en comptar amb esta iniciativa pública” comenta Alicia Tusón, alcaldessa de Serra, qui recorda que l’ajuntament que presideix és “pioner en l’elaboració de biomasa i la conversió en pellets, a través del desenvolupament de polítiques de gestió forestall sostenible molt avançades”.

El projecte que ascendeix a 11.032,78 euros ha estat possible gràcies a una subvenció de l’IVACE de la Generalitat Valenciana que financia el 80 per cent del cost. L’altre 20 per cent prove de fons propis. El proper divendres 22 de febrer a les 11.00 hores hi haurà una demostració per als veÏns sobre el funcionament del punt de recàrrega que durà endavant OVANS, l’empresa responsable de la instal·lació i l’ingenyeria.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :