Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La Mancomunitat Camp de Túria dóna visibilitat a la Campanya de la "Quarta Pota" dels Serveis Socials

El director General de Diversitat Funcional ha visitat la Mancomunitat Camp de Túria.

“La quarta pota” ha visitat la Mancomunitat Camp de Túria. Aquesta és una campanya de divulgació promoguda per la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, amb la qual es pretén posar en valor els serveis socials municipals i els seus professionals, com a puntals fonamentals de l'estat del benestar, al costat de la sanitat, l'educació i el sistema de pensions. 

Per a Antonio Raya, director general de Diversitat Funcional, la campanya de la Quarta Pota “tracta de visibiltzar ho important que és la col•laboració del municipis per a implementar eixa caïra forta quin és el estat del benestar”. D'altra banda, Mª Dolores Celda Lluesma, presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, ha destacat que “els serveis socials de la Mancomunitat, la unitat de conductes addictives, els EEIIA i mesures judicials al mig obert són un complement per als municipis que per si sols no poden prestar aquests serveis.

Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :