Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Josep Vicent Garcia encapçalarà de nou la llista municipal de Compromis per La Pobla de Vallbona

El passat divendres 15 de febrer a la vesprada, es va fer la presentació de Josep Vicent Garcia i Tamarit com a cap de llista de Compromís per la Pobla de Vallbona, en un acte molt emotiu ple de mirades, il·lusions i amb una gran assistència de gent. 

Més de 150 persones ens van aplegar a la Casa Gran de la Pobla de Vallbona per donar suport i fer-li costat al candidat a l'alcaldia per Compromís, que va contar també amb el suport d’autoritats d’altres municipis, com l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, la de Godella, Eva Sanchis, o l’alcalde pedani de Pinedo, Josep Gimeno. 

En l’acte, Josep Vicent Garcia va fer un tast del que ell va definir com a legislatura frenètica en dedicació i treball, tot destacant fites tan importants com els continus superàvits, amb baixada de deute, o les inversions en tot tipus d’infraestructures que acabaven amb la paràlisi heretada del consistori anterior. A més, va voler ressaltar els augments de les ajudes de serveis socials i l’aposta decidida per l´esport, les festes i la cultura o la protecció del patrimoni, amb grans avanços en totes les àrees. Finalment, no va voler acabar el resum de la legislatura sense esmentar el tomb en l’aplicació de la llei de memòria històrica, un fet que l’enorgullia especialment i que va emocionar els presents. 

La intervenció del candidat va acabar donant les gràcies a tots els qui el van acompanyar en la vetlada i reconeixent a l'equip que té darrere, als centenars, milers de somriures que l'acompanyen en este camí tan desitjat de construir el poble que tots volen. Sense les poblanes i els poblans no seria possible. Va acabar desitjant que el proper 26 de maig es torne a dipositar la confiança en el projecte de Compromís per la Pobla de Vallbona per poder governar una altra legislatura que permeta acabar els projectes que encara queden i tots aquells que s’enceten de nou.






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon