Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Podem Vilamarxant acusa a la regidora de comunicació de censurar la imatge del portaveu de PODEM al B.I.M.

Segons el portaveu de Vilamarxant Junts Podrem, en les passades festes de Nadal, es va publicar el Butlletí d’Informació Municipal, “Viu Vilamarxant”, on es pretén informar a la ciutadania del treball de la corporació municipal, 

Acord de totes les forces a les municipals de 2015 perquè es publiquen totes les opinions

Salvador Bonet recorda "que les forces polítiques que es varen presentar a les eleccions municipals de 2015, amb representació municipal o sense representació municipal, es van acordar que tindrien un espai per publicar un article, amb igualtat de condicions al B.I.M.. Malgrat la qual cosa,  en aquest butlletí s’ha publicat la imatge dels portaveus polítics PP, PSPV-PSOE, COMPROMIS i s’ha obviat la imatge del portaveu de Vilamarxant Junts Podrem i Secretari General de Podem Vilamarxant, i segons  informa  V.J.P., es va facilitar abans de la publicació del primer butlletí foto del portaveu Salvador Bonet (Boro), a més d'un altra  fotografia feta al saló de plenaris  per l’anterior empresa de comunicació, per aquest fi. 

El regidor i portaveu de Vilamarxant Junts Podrem acusa a la Regidoria de Comunicació (PSPV-PSOE) de ocultar la seua imatge.

Salvador Bonetr vol recordar que "s’ha licitat i adjudicat per quatre anys a una nova empresa el servei de comunicació municipal u per tant no es pot dir que el servei no siga suficientment atès". Bonet afegeix:  "si l’explicació del fet es una errada de l’empresa encarregada del servei, deuria de ser destituïda immediatament per falta de rigor professional, de no ser així, es deuria a una   -mala praxi - per part de la Regidoria de Comunicació la qual correspon al PSPV-PSOE.

Vilamarxant Junts Podrem demanarà explicacions i la destitució de la Regidora.

Si es confirma la intervenció de la Regidora de comunicació, Vilamarxant Junts Podrem demanarà  "que per part de l’Alcaldia, dones les oportunes explicacions mitjançant escrit remés per Registre d’Entrada, per a ser atès al proper Plenari Municipal, que serà el dia 31 de gener proper, per què després de tres anys i mig de legislatura, es un fet vergonyós, d’una falta de transparència total, i que denota un menyspreu cap a la nostra formació política i al nostre portaveu al Consistori, aquest tipus de comportament no es pot consentir ni te justificació possible, per lo que demanarem la immediata destitució de la responsable de la Regidoria de Comunicació”.

Salvador Bonet
Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :