Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria: Manolo Civera es reunix amb els propietaris de l'empresa AOM que també s'instal·larà a Carrasses

L'empresa Argentina és líder en el seu sector i considera que Llíria és un punt estratègic per a consolidar i ampliar la seua oferta a Europa

Advanced Organic Materials (AOM), productor líder mundial de materials especialitzats de tocoferols naturals, vitamina E i fitoesterols, és una de les empreses que, en breu, iniciarà la construcció de la seua planta de producció al Polígon de Carrasses de Llíria, des d'on es realitzaran les operacions de manufactura per a proveir al mercat europeu.

AOM és un reconegut fabricant d'ingredients naturals derivats d'olis vegetals. Les seues línies d'antioxidants i nutrició aporten un alt nivell de protecció i fortificació a una gran quantitat de productes i a diverses indústries de l'alimentació, farmàcia o cosmètica mundialment reconegudes.

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, s'ha reunit amb els representants de l'empresa Argentina, per a continuar treballant conjuntament en un projecte que tal com ha indicat Alejandro Abad, director general d’AOM, “servirà per a ampliar i millorar l'oferta als nostres clients a tota Europa. Estem convençuts que projectarem la companyia a un nou nivell. Llíria és per a nosaltres un punt estratègic per a consolidar la presència europea de la companyia, entregant eficiències logístiques per a matèries primeres adquirides a Europa, Nord d'Àfrica i Orient Mitjà, així com per als embarques de múltiples subproductes”.

Manolo Civera ha agraït als representants d’AOM, Alejandro Abad, Sergio Gancberg i Daniel Pajaro, “la confiança depositada a Llíria per a dur a terme un projecte il·lusionant també per a la projecció internacional de la marca Llíria. Ser eix entre l'Argentina i tota Europa ens aportarà també beneficis a nivell d'imatge com a societat dins d'este nou entorn global”.

Culmina així una fase de treball que es va iniciar fa poc menys d'un any i que, “com sempre, hem portat des de la prudència, la precaució i la discreció que exigixen estos processos, si el que volem és traslladar confiança als possibles inversors perquè es desenvolupen amb èxit”, ha indicat l'alcalde.








Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon