Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera posa en marxa el nou Espai Jove de Formació a l'edifici La Penya


L'Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Joventut, ha renovat totalment dos antigues aules situades a la primera planta de l'edifici La Penya amb l'objectiu de dotar els joves d'un espai en el qual realitzar tallers i activitats formatives.

"Els espais es trobaven en molt mal estat, amb mobiliari vell, sense Internet, ni quasi llum. La regidoria ha invertit 22.000 euros en renovar completament les dues aules, dotant-les d'una nova xarxa elèctrica, nova il·luminació, connexió a Internet, equips informàtics, pissarres digitals, projectors i mobiliari nou", ha explicat la regidora de Joventut, Maite Bes (PSPV).

En estes dos noves aules multiusos i d’informàtica se celebraran a partir d'ara els tallers dedicats a joves com el curs de monitor de temps lliure, monitor de menjador, llenguatge de signes, enregistrament o locució, entre molts altres. En total hi ha 15 ordinadors instal·lats i adaptats per a la realització de cursos de disseny o disseny 3D o similars.

"El mobiliari que hi havia era molt antic, era un espai que no reunia les condicions adequades perquè vinguera gent a formar-se. El nou 'Espai Jove de Formació' no és una Casa de la Joventut però és un gran avanç, ja que no hi havia res que els identificara. Ara els joves tenen una cosa seua, encara que siga d'ús municipal i puguen utilitzar també els majors al matí", explica la regidora.

L'únic que s'ha mantingut del vell espai ha sigut la pissarra de guix, per si algun dels professors prefereix el guix de tota la vida, i el logotip al qual se li ha afegit l'eslògan "Bétera viu jove".
"L'aula dels ordinadors era un traster, es trobava en molt males condicions i el que hem fet ha sigut condicionar-la per aprofitar l'espai. No tenim una Casa de la Joventut encara, però sí un espai perquè els joves se senten a gust", ha explicat l'alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany (Compromís).
La segona fase de la reforma té previst alguns treballs de fusteria per adaptar totalment l'espai i homologar-lo.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon