Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Programa de Salut Mental comarcal amb seu a Bétera comença amb 4 alumnes de la localitat

La presidenta de la Mancomunitat, Lola Celda, acompanyada per la regidora de Drets Socials de l'Ajuntament de Bétera, Raquel Puig, la tècnica d’este consistori i tècnics de la Mancomunitat Camp de Túria, es van reunir ahir amb els primers usuaris del Programa de Salut Mental comarcal que es desenvolupa a la seu de Bétera.

Els primers 4 alumnes seran de Bétera i començaran dimecres el programa a Casa Nebot a l'espera que acaben de acondicionar les antigues escoletes on s'aniran incoporant a poc a poc la resta dels alumnes del taller fins a un total de 14 persones que arribaran de diferents localitats derivats per la Unitat de Salut Mental.

"La reunió d'ahir amb els integrants del programa i els seus familiars va ser molt agradable. Entre altres coses va servir perquè conegueren els treballadors que estaran amb ells. A més els informarem de quin serà el seu horari i algunes de les activitats que realitzaran diariament", ha explicat la regidora, Raquel Puig (Compromís).

Es preveu que la nova seu estiga en marxa a meitat del mes de febrer.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon