Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Comença ‘XARXES PER A L’OCUPACIÓ’, un projecte de la Mancomunitat per a millorar l'ocupabilitat de la comarca Camp de Túria


Labora dóna suport al projecte que s'executarà fins al 30 de setembre

Esta mateixa setmana ha arrancat ‘Xarxes per a l’Ocupació’, un projecte que desenvoluparà la Mancomunitat Camp de Túria fins al pròxim 30 de setembre amb el respatler econòmic de Labora.

L'objectiu de ‘Xarxes per a l’Ocupació’, emmarcat en l'Acord Terriorial d'Ocupació i que comptarà amb una subvenció de 240.000 euros, és el de fomentar l'ocupabilitat de la comarca.

En paraules de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, “és una gran notícia poder posar en marxa una nova edició de l'Acord Terriorial d'Ocupació. Continuem treballant per a millorar l'ocupabilitat a la nostra comarca i fer un Camp de Túria més ric en oportunitats per a tots i totes”.

El nou projecte, que dóna continuïtat als desenvolupats anteriorment, aposta per la dinamització del teixit socioeconòmic de la comarca a través de la creació i l'impuls de xarxes de treball i de la col•laboració públic-privada.

Xarxes per a l’Ocupació

El projecte es desenvoluparà en quatre grans línies de treball. Empreses en Xarxa, treballarà per a la creació i dinamització de xarxes empresarials locals, regionals i comarcals per a la millora de la productivitat. Emprenem en Xarxa donarà cobertura al tema de l'emprenedoria a través d'un itinerari en el qual es combinen sessions individualitzades i grupals.

Per part seua, Ocupació en Xarxa desenvoluparà plans d'ocupabilitat, oferint una atenció personalitzada integral per a potenciar habilitats, actituds i coneixements necessaris per a aconseguir una ocupació decent. I Conexió en Xarxa treballarà en la digitalització, treballant per al desenvolupament d'individus i comerços digitals, i empreses en xarxa.

Acord Territorial d'Ocupació
L'Acord Territorial d'Ocupació és una iniciativa donada suport i recolzada no solament pels 17 ajuntaments que conformen Mancomunitat Camp de Túria, sinó que també s'han adherit 19 associacions de comerciants i empresaris, els sindicats UGT i CCOO, l'Associació de Treballadors Autònoms i el Institut d’Estudis Comarcals.

En opinió de la presidenta de la Mancomunitat, poder desenvolupar un any més l'Acord Territorial d'Ocupació és una mostra més de que “estem fent un bon treball. Ajudant les persones desocupades, donant suport als nous emprenedors i recolzant a empresaris, comerciants i associacions”. “Perquè amb el treball de tots, Camp de Túria continuarà creixent”, ha afegit.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon