Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat dòna llum verda al Pla d'Iclusió i cohesió social

La Mancomunitat Camp de Túria ha aprovat en ple ordinari, per unanimitat, el Pla d'Inclusió i Cohesió Social, que servirà de guia per a la prestació dels serveis socials bàsics en els municipis de menys de 5.000 habitants de la comarca.

Es tracta d'una eina que permetria la planificació estratègica de les diferents accions i mesures que es duran a terme amb l'objectiu de cohesionar i fomentar la inclusió social a través d'una perspectiva integral i transversal.

Per a això, en aquest Pla s'estableixen una sèrie de pautes per a realitzar un diagnòstic de necessitats, manques i riscos, que ajuden i faciliten la intervenció de forma integral i transversal en totes les àrees d'actuació: institucional, sanitària, educativa, social, cultural, econòmica i geogràfica.

A més del Pla de Cohesió i Inclusió Social, el ple ha donat llum verda al Reglament de Funcionament dels Serveis Socials de Base de la Mancomunitat Camp de Túria, que començaran a prestar-se a partir de l'1 de gener als municipis de Benissanó, Casinos, Domeño, Gátova, Loriguilla, Marines, Olocau i Serra.

En aquest Reglament es regulen totes les prestacions de Serveis Socials Generals de Base d'Atenció Primària, com són Informació i assessorament, Emergència Social (Prestacions econòmiques individualitzades i Pobresa energètica), Convivència (Ajuda a domicili), Cooperació Social i Intervenció per a la Prevenció i Inserció Social.

Per a treballar en la posada en marxa d'aquests serveis recentment s'ha creat el Consell d'Inclusió i Drets Socials de la Mancomunitat Camp de Túria, del que també s'ha informat en el ple.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon