Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El dissabte 15, a Bétera, jornada "Juntes per la LLIBERTAT i contra el FEIXISME" organitzada per L'Aplec Camp de Túria

L'acte ha sigut organitzat com a rebuig als actes feixistes ocorreguts el 23 de setembre i reivindicant  que "NO, que no volem feixistes ni al Camp de Túria ni enlloc".

L'organització ha hagut de canviar la ubicació de la concentració. Ara, serà a les portes de l'Ateneu de Bétera (plaça del Mercat, 5) a la mateixa hora (19.00 h). La resta d'activitats també seran a l'Ateneu, tal com estaven previstes.

" El motiu d'aquesta jornada és el rebuig a les agressions feixistes que vam patir a l'Aplec Camp de Túria el passat 23 de setembre, però també l'auge del feixisme més arcaic arreu de les nostres comarques. A més, fem una crida a la solidaritat de totes per a poder continuar amb el projecte de l'Aplec."

L'organització demana reservar per al sopar

Per a tindre previsió dels entrepans per a sopar i perquè cap s'hi quede sense, és menester realitzar-ne la reserva al següent enllaç (també disposarem d'opció vegana): https://goo.gl/GsPNUS. Tot i que en farem uns pocs de més, si no feu la reserva no podrem garantir que en tinguem per a totes.
Col.laboració solidària

L'Aplec Camp de Túria és una organització sense ànim de lucre que s'autogestiona i s'autofinança. L'última edició de l'Aplec va estar marcada per diferents factors adversos, com ara la cancel·lació d'activitats per les inclemències de l'oratge i el robatori que vam patir, que han fet que tinguem molt complicat continuar amb aquest projecte. És per açò que des de l'Aplec apel·lem a la vostra solidaritat.

Ací teniu el número de compte bancari, per si voleu i podeu realitzar una aportació solidària: IBAN ES52 3159 0062 0124 1164 2610.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon