Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

59 bombers prenen possessió de les seues places en el Consorci Provincial de Bombers de València

Ahir,  59 bombers van prendre possessió de les seues places en el Consorci Provincial de Bombers de València després d'haver superat la corresponent oposició i procés selectiu de l’IVASPE.

El Consorci compta amb una plantilla operativa de 600 efectius.

Cal remarcar que des de juliol 2015 s'han jubilat 108 bombers i han entrat 192 pel que hi ha 84 bombers més en plantilla. Aquesta xifra suposa que la plantilla del Consorci des de l’any 2015 ha augmentat un 14%.

Per a l'any vinent 2019, ja s'han publicat al BOP les bases de l'oposició de bombers 2018 amb 41 noves places i està previst que a la fi de gener del 2019 comence un nou curs formatiu d'interins per 36 persones més, que s'incorporarien a la plantilla del Consorci, previsiblement en el primer semestre de 2019.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal