Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni de Benaixeve baixarà l'IBI situant-ho com un dels més baixos de tota la comarca


El Ple per a aprovar-ho ha sigut convocat per al 12 de novembre per l'Alcalde del municipi Enrique Santafosta.

La baixada de l'IBI (Impost de béns Inmobles) pot ser acumulable a la bonificació del 5% que tenen tots els inmobles que domicilien el cobrament per banc.

Amb aquesta baixada l'IBI de Sant Antoni de Benaixeve es situaria entorn al 0'55, baixant des del 0'57 que s'utilitza com a quota de gravamen en aquest moment. Realment una de les més baixes de la comarca Camp de Túria.

L'Ajuntament calcula que la baisada sería d'una mitjana del 3% el la reducció aproximada en el rebut  unit a la bonificació del 5% aprovada per domiciliació en 2017, com a conseqüència la càrrega fiscal de la ciutadania baixaría al 2019.

Des de la Regidoria d'Hisenda, Marta Retamosa (PSPV-PSOE) i el propi Alcalde, Enrique Santafosta (AISAB) justifiquen la mesura pel "gran treball realitzat en l'àrea econòmica, amb una important reducció del deute( de mes de 8 milions en 2015 a 3,6 millions  a final del 2018) i una millor gestió dels recursos del consistori. L'esforç realitzat en aquests tres anys de gestió ha de veure's reflectit en la butxaca dels contribuents, perquè l'esforç ha sigut de tots", conclou l'Alcalde.

D'aprovar-se la proposta en el termini assenyalat la baixada serà aplicable en l'exercici 2019.

Creative Commons



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon