Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona aprova la modificació de l'ordenança que rebaixa el preu del Menjador en l'Escoleta Infantil

Avui s'ha celebrat un Ple Extraordinari a la Pobla de Vallbona, en el qual s'hi ha aprovat la proposta de modificació de l'ordenança fiscal que regula el preu que han d'abonar les famílies dels xiquets i xiquetes que fan ús del servei de menjador en l'Escola Infantil Municipal.

Tant la secretària de l'Ajuntament poblà com la interventora han elaborat uns informes que estableixen que és possible modificar el preu del servei de menjador en l'Escoleta Municipal, sempre que es modifique l’apartat de l'actual ordenança que regula aquest assumpte. Després de la votació d'avui, en la qual tots els partits polítics han votat a favor, es dóna un nou pas a favor d'establir un preu fix de 5,50 euros per dia (si es contracta de forma mensual) i de 6,50 per als qui ho sol•liciten de forma eventual (dies solts, i no durant tot el mes).

L'anterior preu per la prestació d'aquest servei era de 5,83 euros. Amb aquesta modificació, el preu es rebaixarà a 5,50 (una vegada entre en vigor la modificació de l’ordenança, previsiblement  a primers de 2019). Correspondrà a l'Ajuntament fer-se càrrec de la diferència entre aquest preu i el que s'estipule en la pròxima licitació d'aquest servei. De la mateixa manera, des de la regidoria d'Educació s'anuncia que es compensarà a les famílies pels quatre mesos de 2018 en els quals s'està prestant aquest servei (a un preu de 7,05 euros). Aquesta compensació s'abonarà quan finalitze el present curs escolar.

Llavata explica que es preveu que el tràmit d'aquesta modificació es perllongue durant uns 45 dies, per la qual cosa el canvi en el preu d'aquest servei no serà immediat, però sí que s'aplicarà a tot el curs: "Preveiem que ja al gener es puga fixar en aqueixos 5,50 euros la prestació d'aquest servei. En qualsevol cas, la ciutadania no ha d'impacientar-se, perquè prendrem les mesures que siguen oportunes perquè la nova tarifa s'aplique a tots els mesos, també els de 2018, amb una compensació econòmica a cada família".

"Encara que no és una competència municipal, sinó autonòmica, treballem per una Educació pública i de qualitat, i per la conciliació familiar i laboral en el nostre municipi. La voluntat de l'actual equip de govern ha sigut en tot moment atendre les reivindicacions de la ciutadania de la forma més ràpida i eficaç possible, i ara aconseguim una important rebaixa fins i tot respecte al preu que existia durant el passat curs escolar", conclou Llavata.


Regina Llavata - la 1ª per la dreta -

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon