Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

EUPV crea els Premis ‘Tots els colors de l’esquerra’ per a reconèixer a persones i entitats que defensen els valors de l’esquerra transformadora



Rosa Pérez Garijo: “Volem que es convertisca en un acte de referència de la societat valenciana més progressista”

La coordinadora general d’Esquerra Unida, Rosa Pérez Garijo, ha anunciat hui que la formació d’esquerres ha aprovat la creació d’un reconeixement a persones i entitats que defensen, amb la seua activitat, els valors i principis associats a l’esquerra transformadora i que portaran el nom de ‘Tots els colors de l’esquerra’. Els Premis tindran sis categories que guanyaran un guardó dissenyat per Antoni Miró i una altra que rebrà un diploma a ‘botifler de l’any’. 

Esquerra Unida del País Valencià ha decidit reconèixer la contribució positiva a la societat d’aquelles persones i entitats que hagen destacat en la seua acció per la  defensa dels valors i principis que són bandera de l’esquerra transformadora amb la creació d’uns premis, quina primera edició serà anunciada en breu. Per a Pérez Garijo, “volem que es convertisca en un acte de referència de l’esquerra valenciana i que els premiats i els participants consideren aquest esdeveniment com un moment de germanor, cordialitat i alegria, perquè són moltes més les coses que ens uneixen que les que ens divideixen”.

Aquest reconeixement es dividirà en sis categories: Premi Especial ‘Stanbrook’ a la trajectòria en defensa de la igualtat, la llibertat i la fraternitat; Premi ‘Alejandra Soler’ a la defensa dels valors antifeixistes i de la memòria democràtica; Premi ‘Ovidi Montllor’ a la defensa del valencià i de la cultura valenciana; Premi ‘Amado Granell’ a la defensa de la solidaritat internacional i els drets humans; Premi ‘Serra Aitana’ a la defensa de l’ecologia i dels drets dels animals; i el Premi ‘Les tres magues de gener’ a la defensa dels drets de les dones i LGTB.

A banda de les categories esmentades hi haurà una inversa, es a dir, “volem atorgar un reconeixement a persones i entitats que hagen destacat per la seua actuació decidida en contra dels valors i principis que representa l’esquerra transformadora del País Valencià”, segons ha explicat la coordinadora d’EUPV. Per a tots els premiats es lliurarà un guardó dissenyat per Antoni Miró excepte per a la categoria inversa que rebrà un diploma a ‘botifler de l’any’.
En quant a la forma d’elecció dels premiats cal destacar que els noms seran proposats pels membres de la Comissió Executiva d’EUPV i, posteriorment, es publicitarà a la web de la formació d’esquerres (www.eupv.org) per a que en el termini mínim d’un mes qualsevol persona puga fer altres propostes a qualsevol de les categories, amb un màxim de tres per cadascun dels premis. 

“El nostre objectiu és que siga el més participatiu possible, que siguen les persones les que proposen, que se senten identificades amb les i els guardonats i, al cap i a la fi, que siga una festa en la qual es puga reconèixer tot el món esquerrà”, ha conclòs la coordinadora d’EUPV. 

PREMIS D’ESQUERRA UNIDA DEL PAÍS VALENCIÀ 
“TOTS ELS COLORS DE L’ESQUERRA”
Comissió Executiva d’ Esquerra Unida – 05/11/2018
Amb aquests premis es pretén el reconeixement d’Esquerra Unida del País Valencià a persones i entitats que defensen, amb la seua activitat, els valors i principis associats a l’esquerra transformadora.

Categories
 Premi Especial "Stanbrook" a la trajectòria en defensa de la igualtat, la llibertat i la fraternitat
 Premi "Alejandra Soler" a la defensa dels valors antifeixistes i de la memòria democràtica
 Premi "Ovidi Montllor" a la defensa del valencià i de la cultura valenciana
 Premi "Amado Granell" a la defensa de la solidaritat internacional i els drets humans
 Premi "Serra Aitana" a la defensa de l'ecologia i dels drets dels animals
 Premi "Les tres magues de gener" a la defensa dels drets de les dones i LGTB.
Guardons
S’entregarà un guardó dissenyat per Antoni Miró. No hi haurà premi en metàl·lic.
A banda de les categories esmentades, dignes de ser reconegudes per la seua contribució positiva a la societat, hi haurà una categoria inversa, és a dir, s’atorgarà un reconeixement a persones i entitats que hagen destacat per la seua actuació decidida contra els valors i principis que representa l’esquerra transformadora del País Valencià. En aquest cas, no es lliurarà el guardó, sinó un diploma a “botifler de l’any”.

Gal·la
El mes de febrer de cada any es celebrarà un acte on es faça lliurament dels premis. La gala haurà de ser un esdeveniment atractiu, que anime a la gent a sentir-se partícip d’una organització que aposta per la germanor, la cordialitat i l’alegria. 

Procediment
Dos mesos abans de la celebració de l’acte de lliurament de premis, la Comissió Executiva d’EUPV haurà de proposar, com a mínim, una persona o entitat per cadascuna de les categories. Una vegada es faça la proposta, es publicitarà en la web, articulant el procediment adient perquè, en el termini mínim d’un mes qualsevol persona puga fer propostes a qualsevol de les categories, amb un màxim de tres per cadascun dels premis.
Una vegada acabat el termini, la Comissió Executiva deliberarà sobre els noms proposats, podent reafirmar-se en la seua proposta inicial o assumir alguna de les propostes que es facen a la web.
La relació de les persones o entitats premiades haurà de fer-se pública, com a mínim, una setmana abans de l’acte de lliurament de premis.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon