Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El contracte de licitació de les obres de la Variant Nord de Bétera eixirà a concurs abans que acabe l'any

L'alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, s'ha reunit este matí amb el Diputat de l'Àrea de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, per conéixer de primera mà en quina part del procés es troba el projecte de la Variant Nord després que la Diputació de València anunciara que les obres començarien el 2019.
El diputat ha explicat el procés pel qual ha anat passant el projecte, des de l'actualització del projecte antic, l'aprovació al ple, la redacció del plec de les clàusules administratives fins a arribar al departament d'Intervenció, on després de l'autorització de la despesa es procedirà a la licitació del contracte.
"Es tracta d'un procés complex i llarg administrativament parlant, però el contracte eixirà a licitació abans que acabe este any, serà llavors quan es presenten les empreses interessades a realitzar les obres. En el moment en què s'adjudique el contracte a l'empresa millor valorada serà quan les màquines comencen a treballar", ha explicat el diputat.

"Hem vingut a interessar-nos per l'estat del projecte, volem fer la màxima pressió perquè les obres de la Variant Nord comencen i els veïns vegen que la carretera serà una realitat. Ens anem satisfetes de la reunió, ja que hem comprovat que els tràmits administratius estan en marxa", ha explicat l'alcaldessa de Bétera.

Cristina Alemany insisteix que la retenció dels diners per a este projecte està realitzada, "el cost de l'obra és de 18 milions d'euros, una quantitat importantíssima, ja que és el que té l'àrea de Carreteres de la Diputació de València per gastar-se en un any".

A l'acte han acudit també la regidora d'Urbanisme, Neus Sánchez , i la regidora d'Obres Públiques, Cristina Ballesteros , les dos han realitzat multitud de consultes sobre el projecte amb l'objectiu de poder traslladar-les als ciutadans.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon