Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Associacions de l'Eliana i la Jam Poètica organitzen la presentació del llibre "Teixidores de futur" per al Día 23 de novembre, contra la Violència de Gènere

Acte de lectura i presentació del llibre Teixidores de futur que juntament diverses associacions i entitats han organitzat per commemorar el Dia Internacional contra la violència de gènere.

L’acte tindrà lloc el dia 23 de novembre, a les 19 hores, a la Biblioteca Municipal i ens acompanyaran tres dones poetes participants del llibre col·lectiu, teixidores: Carmela Alfaro, Maria Josepa Montagut i Ana Noguera.

Entre les organitzadores, la Jam poètica, que manifesta i recorda que " eradicar la violència és cosa de tots nosaltres" i per aquest motiu agraïm particularment la col·laboració del Club de Lectura, de la Biblioteca i de la Regidoria de Patrimoni, Arxiu històric i Biblioteques en l’organització d’aquest acte.

Acte molt obert
 

"Però no podria ser un acte per a totes i tots si no obrirem la participació a totes les persones entitats i en particular totes les associacions del nostre poble", .

És per això que  la Jam Poètica vol comptar amb la presència de tots,

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :