Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 400 persones participen a la marxa solidària Runcáncer celebrada a Bétera

Bétera va celebrar diumenge la segona edició de la marxa solidària Runcáncer en què van participar 438 persones que van voler començar el dia Practicant esport al mateix temps que col·laboren amb l'Associació Espanyola contra el Càncer.

Xiquets, xiquetes, adults, majors i fins i tot alguna que altra mascota van recórrer caminant o corrent els 4,8 quilòmetres del recorregut per camins i carrers del municipi.

L'alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany (Compromís), juntament amb les dones de l'AECC van estar venent dorsals (3 euros) una hora abans que comencés la marxa.

"Per segon any consecutiu ens hem reunit a l'albereda de Bétera per una bona causa. És una manera fantàstica de començar el diumenge: col·laborant amb la lluita contra el càncer i fent esport tots junts", va explicar l'alcaldessa.

En total l'Associació ha recaptat 1.314 euros que van destinats directament a la investigació de la lluita contra el càncer.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon