Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera estalviarà 160.000 euros en la neteja d'edificis públics gràcies a un nou contracte


El ple ordinari del mes d'octubre ha aprovat l'adjudicació del contracte de manteniment i neteja dels edificis públics i altres dependències municipals a l'empresa OHL Servicios-Ingesan per un import de 340.928 euros anuals durant 4 anys.

Es tracta del tercer contracte més important de l'Ajuntament de Bétera en termes econòmics i amb aquesta adjudicació es posa fi a la prorrogació d'un antic contracte molt més car que el consistori estava renovant any rere any des de 2006 sense treure a concurs.

"Amb aquest nou contracte aconseguim la mateixa qualitat en el servei de neteja i manteniment que teníem fins ara però amb un cost econòmic molt més ajustat a l'actualitat, de fet anem a estalviar prop de 160.000 euros en quatre anys", ha explicat el regidor de Contractació, Jose Rodado (Compromís).
El personal que està treballant serà subrogat, segons els plecs establerts en el contracte, però a més, tal com va explicar el regidor de l'àrea en el ple, "es tracta del primer contracte en el qual s'han inclòs clàusules socials com contractar personal de col·lectius desfavorits o facilitar la conciliació laboral i familiar dels i les treballadores".

Traure a licitació aquest contracte era un dels compromisos del govern local per a aquesta legislatura. "El més important és que amb aquest contracte a més d'estalviar estem posant fi a una situació irregular, ja que des de 2006 el contracte estava caducat i anava prorrogant-se any rere any. El nostre compromís era regularitzar el tercer contracte més important de l'Ajuntament de Bétera i ho hem fet", ha explicat l'alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany (Compromís).

Aquest contracte contempla el manteniment i neteja dels centres escolars, les escoletes municipals, la casa de la cultura, la llar del jubilat, la piscina coberta municipal, el poliesportiu, el cementeri i els edificis de la Penya, l'escorxador i els exteriors dels edificis del carrer Colom i l'edifici polivalent, així com els lavabos de l'Albereda i el Junqueral.

El punt va ser aprovat amb els vots a favor dels regidors de l'equip de govern (Compromís, PSPVPSOE I ABEC) i del regidor no adscrit Pedro Gallén. Els partits de l'oposició van optar per l'abstenció.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon