Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Ruta de la Salut 2018 passarà per l'Eliana dimecres 26 de setembre

Es tracta d'un programa d'assistència ambulatoria dut a terme des de la Diputació de València en diferents municipis de la província, per a oferir xarrades informatives i revisions mèdiques gratuïtes.

Dimecres 26 de setembre, des de les 17.00h fins a les 20.00h al Centre de Formació de Persones Adultes de l'Eliana, estarà assentada la Ruta de la Salut 2018.  Este programa es dissenya des de la Diputació de València per a millorar la salut de la població mitjançant accions informatives i preventives per part de personal sanitari de la Comunitat Valenciana.

En el marc del foment de la salut preventiva s'oferiran, des de diferents estacions: cardiologia, pneumologia, rehabilitació, reumatología i nutrició, proves gratuïtes com electrocardiogrames, presa de tensió arterial, càlcul de risc de fractures i proves bucodentals, entre altres. A més, s'oferirà preparació per a l'ús de desfibril·ladors enfocat especialment a personal tècnic esportiu o policies.   

D'altra banda, es duran a terme xarrades informatives per a la prevenció de malalties, consells sobre hàbits de vida saludables i la possibilitat de resoldre qualsevol dubte sobre els problemes de salut dels assistents.    

Un programa d'assistència ambulatoria que recorrerà durant estos tres mesos els diferents municipis de la província de València a fi d'enriquir el sistema de salut pública.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon