Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Obres de millora en Riba-roja durant l'estiu en centres públics

L'Ajuntament realitza obres de millora i manteniment dels centres públics
El dilluns 20 d'agost l'alcalde Robert Raga juntament amb els regidors d'urbanisme i educació, va visitar les obres realitzades en Eres Altes, Mas d'Escoto, Cervantes, Camp de Túria i els Escoletes Municipals Infantils.

Dilluns passat dia 20 d'agost, l'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, juntament amb la regidora d'urbanisme, Teresa Pozuelo, el regidor d'educació, Miquel Castillo, i els tècnics municipals de les respectives àrees, van visitar les obres de manteniment i millora de les instal·lacions dutes a terme en els centres d'educació públics del municipi aquest estiu.

Durant els mesos de juliol i agost, mentre els alumnes i alumnes estan de vacances, el consistori ha aprofitat per a donar un llavat de cara a les instal·lacions d'Eres Altes, Mas d'Escoto, Cervantes, Camp de Túria i els Escoletes Municipals Infantils.

És per açò que, els membres de la corporació municipal de l'ajuntament es van acostar fins a les obres per a poder veure de primera mà el resultat d'aquestes reformes i comprovar els seus acabats i qualitats. 

Algunes dels treballs que els membres del consistori van poder apreciar van ser les següents:

Treballs de pintura en tots els centres educatius públics.

En el CEIP Eres Altes els membres de l'ajuntament van veure el resultat d'obres importants que s'han dut a terme, com la reforma de les rampes exteriors per a fer-les complir amb la normativa vigent, o la conversió de la rampa del pati al gimnàs en una escala de diversos replanells amb paviment antilliscant, així com treballs de fusteria metàl·lica com el canvi de les fusteries de les portes d'accés i eixides d'emergència per altres més aïllants i silencioses.

En el CEIP Mas d'Escoto les obres han anat dirigides a canviar tant la porta d'emergència del taller de ceràmica com a canviar els taulons solts de la cuina, a més, l'alcalde i els regidors van poder veure també els treballs de lampisteria, jardineria i fusteria metàl·lica tals com la revisió i canvi de la tanca del pàrquing.

En el CEIP Cervantes, els membres del consistori van poder visitar el resultat d'obres com l'execució d'escocells i accés a les aules en el carrer Luis Vives, així com la pavimentació i la col·locació de clos amb porta en la zona d'aparcabicis.

D'altra banda, els regidors i l'alcalde van veure de primera mà en l'IES Camp de Túria, obres com l'arranjament de la pavimentació del pati exterior o la pintura donada a diverses zones del centre.

Finalment, també es van visitar les Escoletes Municipals Infantils, on s'ha arreglat l'enfonsament d'accés a l'edifici i senyalitzat el pàrquing exterior.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon