Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana incorporarà dos nous equipaments per a l'últim trimestre de 2018, amb inversions de Diputació i l'Ajuntament

 Una nova Sala Polivalent per a 150 persones i un nou local per a Benestar Social
 
La primera infraestructura que estarà en funcionament serà la nova sala polivalent del Centre Sociocultural. Amb capacitat per a 150 persones, ocuparà el lloc de l'anterior cafeteria de l'Auditori Municipal de l'Eliana. El pressupost d'execució és de 65.869,06 euros i l'espai, una vegada inaugurat, acollirà tant conferències com teatres, monòlegs i altres activitats culturals. La inauguració d'aquesta nova infraestructura està prevista per a octubre de 2018. Juntament amb la sala Pep Torrent, el municipi passarà a tindre dues sales amb capacitat per a 210 persones entre ambdues.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, va afirmar que "la sala polivalent existent s'ha quedat xicoteta, per això, era necessari tindre una infraestructura més gran dedicada a l'oci i la cultura". Gràcies a aquesta nova infraestructura l'Eliana podrà acollir activitats culturals per a les quals es requereix major capacitat.

Amb l'objectiu de millorar l'atenció al ciutadà i dotar d'unes instal•lacions pròpies a l'àrea de Benestar Social, al final d'any, l'Ajuntament de l'Eliana inaugurarà les noves instal•lacions que aniran destinades en exclusiva als serveis socials. L'emplaçament serà en l'antic edifici de Correus, situat al carrer Félix Rodríguez de la Fuente. Aquesta actuació compta amb una dotació pressupostària de 52.000 euros. Dels quals 42.000 estan finançats per la Diputació de València i els restants 10.000 euros els aporta el consistori.

Per a la regidora de Benestar Social, Mercedes Berenguer, "aquestes noves instal•lacions estan pensades per a donar un millor servei a les persones, amb el major respecte i la millor qualitat que és el mínim que ha de garantir una institució pública com l'Ajuntament  de l'Eliana".

Ambdues actuacions seran finançades pel pla d'Inversions Financerament Sostenibles (IFS) de la Diputació de València. Les IFS estan destinades per a realitzar actuacions que milloren les infraestructures i els equipaments dels municipis de la província de València. La Diputació ha invertit en els últims anys més de 140 milions d'euros en 266 municipis valencians, dels quals l'Eliana s'ha beneficiat d'inversions per valor de 885.804,94 € durant el període 2015-2018.


accés a l'espai polivalent


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon