Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona inverteix 49 mil euros en un tractor preparat per a triturar restes vegetals

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha adquirit un nou tractor, dotat d'un braç que pot triturar restes vegetals en posició horitzontal i lateral. S'ha pagat amb fons propis del consistori, que provenen del crèdit sol·licitat per a escometre inversions durant l'any 2018, i ha requerit una despesa total de 48.940 euros (IVA inclòs).

Segons han explicat des de l'equip de govern, aquest vehicle serà emprat per la brigada municipal de manteniment. Es tracta d'un vehicle de 94 cavalls, amb 24 marxes cap avant i d'altres tantes cap arrere, per a poder escometre labors d'esbrossat i eliminació de mala herba en camins rurals o en parcel·les municipals. La cabina del conductor està pressuritzada i compta amb aire condicionat, perquè les altes temperatures estiuenques no perjudiquen l'operari que escometa aquests treballs.

Des de l'equip de govern es destaca la importància d'escometre aquesta inversió: l'edil de Serveis, Juan Aguilar, recorda que l'anterior tractor "va ser adquirit fa quasi quatre dècades, i creiem que és necessari adquirir vehicles que contribuïsquen a millorar la seguretat viària, en el pas a través de camins rurals. De la mateixa manera, en disposar d'aquest vehicle, les parcel•les municipals estaran sempre en un millor estat i estalviarem a les arques públiques els costos derivats d'haver de contractar a empreses que escometen les labors d'esbrossat".

Javier Descalzo, edil d'Agricultura i Medi Ambient, ha recordat que aquesta adquisició "era una reivindicació del sector agrari poblà, com ho va ser anteriorment la Bàscula. L'actual equip de serveis s'ha treballat, des del primer dia, per a atendre aquest tipus de sol·licituds que estan sobradament justificades. Considerem que era necessari donar una resposta adequada i ben aviat entrarà en servei, la qual cosa suposarà una millorança per als habitants de la nostra localitat... especialment, aquelles persones que viuen en les zones residencials que hi ha més enllà del nucli urbà".


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon