Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El ple de Bétera a proposta de l'equip de govern aprova una inversió de més d'un milió d’euros per a la reforma de carrers i edificis

Es destinaran més de 300.000 euros per millorar l'entrada de Bétera per Godella

El ple de l'Ajuntament de Bétera del mes d'agost ha aprovat dos modificacions de crèdit de més d’un milió d’euros amb què el consistori realitzarà diversos projectes de millora tant en els carrers com en edificis públics del municipi, així com una important intervenció en l'entrada de Bétera per Godella.

La primera gran inversió serà de 287.389 euros, amb aquesta quantitat es renovaran voreres i pavimentar calçades en mal estat en carrers del nucli urbà de Bétera. A més s'invertiran 312.611 euros en realitzar obres de millora a la carretera d'entrada de Bétera per Godella.

Tal com va explicar la regidora d'Urbanisme, Neus Sánchez (Compromís), "en aquest accés al poble quan plou es crea un gran bassa d'aigua, per això s'han de realitzar obres de canalització d'aigua que es completaran amb el soterrament de pals elèctrics i nou asfaltat".

Altres 150.000 euros aniran destinats a l’adequació dels carrers del sector R-1 o el que és el mateix, els carrers de la urbanització situada just darrere del centre de salut de Bétera on les arrels dels arbres han aixecat les voreres i el paviment dels carrers. Tal com va explicar la responsable de l'àrea "no només es repararan les voreres sinó que retiraran els arbres i se substituiran per un altre tipus d'arbrat que no cause perjudici als vianants i vehicles que circulen per la zona".

Reformes en edificis públics
L'equip de govern va aprovar també destinar 350.000 euros per a Inversions Financerament Sostenibles (IFS 2018) de millora en edificis públics de Bétera. El regidor d'Hisenda,  Enric Álvarez (Compromís), va ser l'encarregat de detallar aquestes obres:

- 150.000 per a l'adequació de l'Edifici Municipal R-3 per a aules de formació de la futura Escola Oficial d'Idiomes de Bétera.
- 25.000 euros per millorar l'accessibilitat de la Casa de la Cultura. Concretament es col·locarà una rampa més accessible.
- 150.000 euros per a l'adequació del Centre Integral de Majors situat a la planta baixa i primera de Casa Nebot.
- 10.000 euros el tancament del vestíbul de l'edifici La Penya.
- 15.000 euros per al tancament de la zona verda de la Vall de Flors.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon