Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

"72 HORES" un concurs que inicia la III Edició del Festival l'Eliana Cinema. El Festival serà del 3 al 8 de setembre

Durant el concurs, en tres dies els equips participants hauran de tramar un guió i plasmar-ho en imatges per carrers, places o parcs de l'Eliana, segons els caiga en sort la localització preparada per l'organització. Al mateix temps hauran d'incorporar a la seua història un objecte que serà donat per igual a tots els participants. Durant tres dies l'Eliana es convertirà en un gegantesc plató on càmeres, micròfons, maquillatges o vestuaris competiran per fer-se amb l'Espiral Daurada d'aquesta categoria dotada amb 500€.

Durant la setmana es podrà assistir a cursos de guió cinematogràfic, actuacions i projeccions en la plaça del Pais Valencià dels films semifinalistes o de secció especial. Tots els actes són oberts i gratuïts.

El dilluns 3 de setembre serà l'obertura oficial del Festival amb la projecció del Llargmetratge HALCÓN CIEGO del jove director elianero Marí Darés. La pel·lícula es projectarà en la gran pantalla de la terrassa de Cinema d’Estiu de l'Eliana i comptarà amb la presència del director i protagonistes del film.

El divendres 7 de setembre a les 19:30h, els actes passaran a la pantalla de l'Auditori Municipal on es podran visionar els curts finalistes i els rodats en la secció 72 HORAS. El públic assistent tindrà ocasió de votar al seu film preferit tenint opció a un sopar per a 2 persones.

El dissabte 8 de setembre se celebrarà la gran Gala Final a l'Auditori Municipal a les 19:30h. L'acte serà conduït i presentat per l'actriu Amparo Climent i l'actor Joan Verdú i estarà abrigallat per diverses actuacions musicals i festives entre les quals destaca la veu de la xicoteta Melani, guanyadora de la Veu Kid del present any, la música festiva del duo King Cool, la màgia del Mag Medina i la veu jazzera de Nora Pator.

En el transcurs de la gala es farà públic el guanyador de l'Espiral Daurada en categoria general dotada amb 1.500€ i la de 72 Hores. També el film seleccionat per l'Associació Marietes de la LGTBI+ local, el premi del públic i l'esment especial que atorga l'Organització del Festival.

S'espera que per la catifa roja del festival desfilen personatges del món de l'espectacle com Juan Gea, Lola Molltó, Ani Tébar, Ana Villar, Carlos Madrid, Nacho Ruiz Pérez, entre uns altres, així com l'assistència d'artistes, directors i productors dels curtmetratges exhibits i membres del jurat qualificador.
imatge de carret de l'anterior edició



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon